Sunday, March 25, 2012

Gigi Palsu


Jom bikin gigi palsu!

Saturday, March 24, 2012

Nasi Ayam Hainan Power

Tudia! Ada dua cawangan kat Sg Petani. Satu kat Pekan Baru dan satu lagi kat Lot 88

Nasi ni memang meletup rasanya. Kali pertama makan Nasi Ayam Hainan. Sebelum ni dok makan nasi ayam biasa orang Melayu buat atau orang Siam. Memang terbaek!

Saturday, March 17, 2012

Banana Man!

Sempat jugak shoot walaupun hujan dah turun.. hehehe. lain yang dicadang. lain yang jadi!

Thursday, March 15, 2012

Masih Bersemangat!

Masih bersemangat untuk bertanding. Kalo mcm tu, Gua pun nak jugak jadi calon PRU-13!

Wednesday, March 14, 2012

BarbeQ Belakang Rumah!

Tengah prepared untuk perap ayam, ikan dan daging.

Api dah menjadi bara.. Masa dah tiba untuk berbarBQ

Monday, March 12, 2012

Jutawan!



Ini Merupakan mainan masa sekolah rendah.. Paling popular kat kampung masa tu. Nak beli pun bukan senang. Mahal. Budak sekolah mana ada duit nak beli. Tunggu duit raya baru dapat beli.

Thursday, March 01, 2012

The Documentary of Karipap Making

Proses penyediaan bawang dan cabai untuk inti karipap.

Siap untuk dimasukan dalam kuali